Over André van Schie

44 jaar is André, waarvan 38 joar Utrechter, 30 jaar actief liberaal, 13 jaar echtgenoot, 9 jaar vader en 4 jaar raadslid voor de VVD. André werkt in de culturele sector als directeur van de Museumwerf Vreeswijk in Nieuwegein. Hij gelooft in de eigenwijze kracht van Utrecht en de Utrechters en blijft zich inzetten voor een liberale gemeente! “Persoonlijke vrijheid is de meest waardevolle verworvenheid van onze moderne samenleving”.

Geen autoverbod binnenstad

De VVD wil geen verbod voor oudere auto’s in de Binnenstad. De maatregel draagt niet bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit en de uitvoering kost heel veel geld. Dat kan Utrecht beter besteden aan goede doorstroming op de wegen in de en rond stad. Stilstaand verkeer vervuilt het meest.

Schoon, heel en veilig

De VVD vindt het aan de Utrechters en bezoekers niet uit te leggen dat we straks een prachtig Stationsplein hebben, een geheel vernieuwd Hoog Catharijne, maar dat de singel stopt, omdat het geld op is om de Catharijnesingel weer door te trekken. Daarom trekt de VVD daar wel het geld voor uit. Utrechters en bezoekers moeten weer een rondje kunnen varen om de binnenstad. De VVD wil goed onderhouden straten, pleinen en parken. Met toiletvoorzieningen bij de druk gebruikte parken en speelvoorzieningen in de buurt.

André van Schie

Cultuur Milieu en duurzaamheid Ruimtelijke ordening Verkeer Wonen

www.andrevanschie.nl