Over Ingeborg Benders

Utrecht, de mooiste stad om in te wonen en te werken! Dit geldt ook voor Ingeborg Benders, woonachtig op de prachtige Oudegracht. “Een heerlijke plek in de Binnenstad waar het zeker sinds de koopzondagen altijd bruisend is.” Ingeborg werkt bij de Belastingdienst in Utrecht: toezichthouding op toeslagen.

Schoon, heel en veilig

De VVD vindt het aan de Utrechters en bezoekers niet uit te leggen dat we straks een prachtig Stationsplein hebben, een geheel vernieuwd Hoog Catharijne, maar dat de singel stopt, omdat het geld op is om de Catharij- nesingel weer door te trekken. Daarom trekt de VVD daar wel het geld voor uit. Utrechters en bezoekers moeten weer een rondje kunnen varen om de binnenstad. De VVD wil goed onderhouden straten, pleinen en parken. Met toiletvoorzieningen bij de druk gebruikte parken en speel- voorzieningen.

De auto is geen melkkoe

De parkeerbelasting wordt in Utrecht als melkkoe gebruikt en dat moet gestopt. De VVD draait de onterechte belastingverhoging terug en de opbrengsten van parkeren komen voortaan ten goede van de aanleg en exploitatie van parkeervoorzieningen, zoals voor extra parkeergarages in en rond de binnenstad. Die zijn nodig voor de bereikbaarheid van onze stad en daarmee ook voor een bloeiende economische ontwikkeling. Betaald parkeren wordt in een straat of buurt alleen maar ingevoerd als er voldoende draagvlak is bij de bewoners.

Ingeborg Benders

Financiën en belastingen Student en starter Veiligheid Wonen