Over Judith Tielen

‘Het leven stelt op zich niets voor, het is wat jij ervan maakt’ Gedreven door vrijheid en onafhankelijkheid. Woonachtig in Tuinwijk met echtgenoot en drie kinderen. De familie Tielen is al generaties Utrechts, Judith zelf sinds 1990. Werkzaam in haar eigen onderneming op snijvlak marketing en gezondheidszorg. Wat de Utrechtse kiezer mag verwachten: ruimte voor ondernemen en Utrecht op de kaart!

Utrecht op de kaart

Judith houdt veel van Utrecht. En dat zouden veel meer mensen kunnen doen. Maar dan moeten ze Utrecht wel kunnen vinden, letterlijk en figuurlijk. De VVD vindt dat Utrecht zich beter kan en moet profileren, nationaal en internationaal, door gerichte marketing en betere bereikbaar- heid, voor cultuur, sport en werk.

Minder regels, meer banen

De overheid creëert geen banen, maar dat doen bedrijven. Daarom wil de VVD ondernemers de ruimte geven. Minder regels om te ondernemen en werken aan vitale en bereikbare bedrijfsterreinen. Met aantrekkelijke kantoorlocaties en het tegengaan van leegstand. Utrecht moet weer een stad zijn waarin werken loont. Daarom wil de VVD een economisch investeringsfonds instellen dat ervoor zorgt dat Utrecht aantrekkelijk blijft als vestigingsplaats voor bestaande en nieuwe bedrijven. Daarmee kunnen we de economische ‘koek’ groter maken. Ook wil de VVD dat de gemeente ondernemende studenten en start-ups helpt bij het vinden van een bedrijfslocatie.

Judith Tielen

Noordoost Economie Jeugd Onderwijs Volksgezondheid

http://www.judithtielen.com