Over Willem van den Burg

Ik ben Willem van den Burg. Ik woon in De Meern en werk in de Utrechtse binnenstad. Ik sta voor een gemeente waar de politiek bewoners en ondernemers meer ruimte geven. Een gemeente die het geld niet aan prestige-projecten uitgeeft, maar het geld aan onderhoud van de omge- ving uitgeeft. Zodat de buurt schoon, heel en veilig is. De VVD wil dan ook dat hier niet op bezuinigd wordt en wil dat het achterstallig onderhoud wordt weggewerkt.

Hart voor De Meern

Het nieuwe centrum van De Meern moet er nu eindelijk eens komen. De VVD vindt dat deze in 2018 klaar moet zijn en goed bereikbaar is. Meer ruimte voor voorzieningen, bewoners- en ondernemersinitiatieven zonder al teveel belemmerende ambtelijke regeltjes of stugheid die het geheel nodeloos dwarsbomen. Meer aandacht voor jongeren. Voorzieningen behouden (zoals Azotod). Terugdringen van de wachtlijsten van sportverenigingen. Ruimte voor meer vrijetijdsactiviteiten.

Ruimte voor De Meern

Na 4 jaar links college wordt het eens tijd dat er wat meer aandacht komt voor De Meern. Al jaren is dit college geld over de balk aan het smijten. Met als resultaat dat de schuld van de gemeente Utrecht is opgelopen naar bijna 1 miljard euro. Vele geld verspillende projecten zijn er uitgevoerd maar het centrumplan van De Meern is naar de prullenbak. Het oude centrum heeft nu een nieuwe eigenaar maar de omgeving ziet er nog verouderd en onopgeknapt uit. De VVD wil dat er de aankomende tijd meer aandacht wordt besteedt aan de andere kant van de snelweg en niet alleen maar aan de stad Utrecht. Wilt U ook dat er meer aandacht komt voor De Meern, stem dan op een kandidaat van de VVD uit De Meern: Willem van den Burg, Nr. 15 Voor meer standpunten en informatie over uw lokale kandidaat kunt U kijken op www.willemvandenburg.nl

Willem van den Burg

Economie Financiën en belastingen Ruimtelijke ordening Veiligheid Verkeer

www.willemvandenburg.nl