Raadslid André van Schie genomineerd voor titel ‘beste raadslid van Nederland’

VVD-raadslid André van Schie is doorgedrongen tot de laatste 12 genomineerden voor de titel ‘beste raadslid van Nederland’. De lijst van genomineerden wordt vanavond in de uitzending van Pauw en Witteman bekend gemaakt.

André van Schie streed als raadslid succesvol tegen de windmolenplannen op Lage Weide en tegen de geldverslindende plannen voor een bibliotheek en gemeentebios op het Smakkelaarsveld. Hij is het enige raadslid uit Utrecht dat tot de tweede ronde van de verkiezing is doorgedrongen.

Fractievoorzitter en lijsttrekker van de VVD Utrecht Kees Geldof is trots en verheugd met de nominatie: “André is op en top volksvertegenwoordiger: tussen en voor de mensen, met een goede inborst, dag-en-nacht in de weer voor de stad en haar bewoners.”

Tot 14 maart 18.00 uur kan er op de twaalf genomineerden worden gestemd via de website: www.besteraadslid.nl De vier raadsleden met de meeste stemmen strijden op 18 maart om te titel tijdens het Festival van de Lokale Democratie in de Melkweg, Amsterdam.